12 ароматів на всі випадки життя. 2-га частина

Запахи всемогутні. Підняти апетит, підвищити лібідо, зняти втому? Немає нічого неможливого. Ми продовжуємо ділитися запашними секретами. Дізнайтесь, як перетворити арома продукцію в ефективну зброю.

12 ароматів на всі випадки життя. 2-га частина

Пробудіть апетит запахом апельсину

Ефір апельсина не тільки піднімає настрій і розвіює сліди втоми, а й пробуджує почуття голоду. Магія? Зовсім ні. Зазвичай поганий апетит пояснюється тривожністю, гіперактивністю чи занепадом сил. Як ви вже зрозуміли, тонкий та яскравий запах цитрусу усуває всі ці симптоми. Діти не хочуть їсти чи у вас зник апетит через стреси на роботі? 2-3 краплі в аромалампу, і ви самі не помітите, як знадобиться добавка. Крім цього, радимо тримати на кухні дифузор з нотками апельсина, тому що:

  • Він нейтралізує запах гару та інші сторонні запахи.
  • Дезінфікує повітря, що також важливо на кухні та в їдальні.

Соковитий, теплий і життєстверджуючий аромат апельсина актуальний у будь-яку пору року.

Несподіваний вплив запаху троянди

Троянда підвищує сексуальний потяг, налаштовує на романтичну хвилю – безумовно, це правда. Але ми не беремо до уваги ще одну важливу властивість цього запаху. Рожевий ефір здатний на такі дива:

  • Знімає втому, усуває стрес.
  • Підвищує працездатність.
  • Пробуджує фантазію, сприяє креативному мисленню.

Використовуйте аромалампу з трояндовим ароматом для нормалізації режиму дня. З ранку тонкий квітковий запах пробуджує, а ввечері заколисує і налаштовує на солодкі сни.

Евкаліпт проти сонливості

Освіжаючий бальзамічний аромат евкаліпта таїть у собі багато чарівних властивостей. Наприклад:

  • Допомагає сконцентруватися.
  • Пробуджує друге дихання.
  • Підвищує розумову діяльність.
  • Прибирає сонливість.
  • Полегшує стан під час морального перенавантаження.

У задушливому приміщенні запах евкаліпта рятівний. Він допомагає пережити спеку. Ефір має дезінфікуючі властивості. Тому його активно використовують і взимку. Щоб вбити бактерії у приміщенні, просто запаліть аромасвічку з цим запахом.

Вдаримо аїром по шкідливими звичкам

Олія аїра – порятунок для тих, хто хоче кинути палити. Вдихаючи аромат, ви рано чи пізно починаєте відчувати, що запах тютюну вам неприємний. Таким чином можна «попередити» гостей або клієнтів, що курити у вас в офісі чи вдома не варто. А ще аїровий ефір підвищує апетит та прибирає тривожність.

Пачулі пробуджує дух творчості

Ох, це нестримне бажання творити! Як шкода, що воно не приходить на замовлення. Хоча… Стійкий і насичений запах пачулі здатний пробудити у вас креативний настрій. Крім цього, він діє як гарне заспокійливе. Ароматерапія з використанням ефіру пачулі показана при стресах і депресіях.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]